Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2019 - 11:58 Yorum: 0

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda içlerinde polis, asker ve öğretmenin de bulunduğu 11...

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda içlerinde polis, asker ve öğretmenin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adıyaman merkezli Şanlıurfa, Nevşehir, Gaziantep, Bursa, Elazığ ve Bolu illerinde şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda okuldan atılan 3 askeri öğrenci, meslekten ihraç edilen 4 polis, aktif görevde olan 1 öğretmen, aktif görevde olan 1 astsubay, 2 sivil olmak üzere 11 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun örgütün "öğrenci evlerine" yönelik olduğu öğrenilirken, gözaltına alınanlar sağlık raporlarının alınmasının ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu

Adıyaman merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber