Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 09 Şubat 2023 - 15:48 Yorum: 0

Adıyaman’daki özel bireyler Erzurum’a nakledildi

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra hasar oluşan Adıyaman'daki özel bakım merkezinden hizmet alan 141 özel birey Erzurum'a nakledildi.

Adıyaman’daki özel bireyler Erzurum’a nakledildi

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra hasar oluşan Adıyaman'daki özel bakım merkezinden hizmet alan 141 özel birey Erzurum'a nakledildi. Özel bireylerin sağlık kontrolleri yapılarak kentteki iki özel bakım merkezine yerleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, Adıyaman'da özel bakım merkezinde kalan özel bireylerin Erzurum'a nakledildiğini belirterek, depremden zarar gören çevre illere desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Adıyaman'da depremden sonra hasar gören engelli bakım merkezindeki engellilerin sağlık kontrolünden geçirildiğini belirten İlbaş, "Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinden sonra hasar alan Adıyaman'daki engeli özel bakım merkezindeki 141 özel bireylerimiz Erzurum'a nakledildi. Kentteki Palandöken Bakım Merkezimiz ve Özel Güzide Bakım merkezimize naklettiğimiz özel bireylerimizin sağlı kontrolleri Palandöken Sağlık İlçe Müdürlüğü ve Pasinler Sağlık İlçe Müdürlüğü tarafından yapıldı. Özel bireylerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

İlbaş, depremden zarar gören çevre illere ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağladıklarını anımsatarak 12 kişilik, psikososyal destek ekibinin Şanlıurfa ve Adıyaman'da saha çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber