Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Şubat 2023 - 20:58 Yorum: 0

AFAD ve Kızılay, yolda mahsur kalan tır sürücülerini yalnız bırakmadı

Mardin'de Kızılay ve AFAD ekipleri yolda mahsur kalan tır sürücülerine ulaşarak çeşitli ikramlarda bulundu.

AFAD ve Kızılay, yolda mahsur kalan tır sürücülerini yalnız bırakmadı

Mardin'de Kızılay ve AFAD ekipleri yolda mahsur kalan tır sürücülerine ulaşarak çeşitli ikramlarda bulundu.

Mardin'e 12 kilometre mesafede bulunan Akresta Geçidin'deki yolun kar nedeniyle kapanması sonucu mahsur kalan vatandaşlar ve yoğunlukla tır şoförlerini AFAD ve Kızılay yalnız bırakmadı. Bölgede kar nedeniyle ulaşımın durması üzerine bölgeye giden Mardin Kızılay şubesi ve Mardin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yaklaşık 300 kişiye ikramda bulundu. Trafik ve jandarma ekiplerinin güvenliği sağladığı geçitte, ekipler ortak çalışma ile yolda kalanları yalnız bırakmayarak çalışmalarına devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber