Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mayıs 2024 - 15:23 Yorum: 0

AFAD’a ait termosifonları çaldılar

Malatya’da, kurum aşamasındaki konteyner kent için getirilen AFAD’a ait 39 termosifonu çaldıkları belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Elemendik mevkiinde meydana gelen olayda, bölgeye kurulması planlanan ko...

AFAD’a ait termosifonları çaldılar

Malatya’da, kurum aşamasındaki konteyner kent için getirilen AFAD’a ait 39 termosifonu çaldıkları belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Elemendik mevkiinde meydana gelen olayda, bölgeye kurulması planlanan konteyner kent için çok sayıda termosifon getirildi. Konteyner kent kurulum aşamasında olduğu için beklemeye alınan termosifonların bir bölümünün yerinde olmadığını fark eden görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri 39 adet termosifonun çalındığını belirlerken, olayı gerçekleştirdikleri değerlendirilen S.Y. ile M.Y.T. gözaltına alındı. Zanlıların ikametinde yapılan aramalarda bulunan çalıntı termosifonlara el konuldu.
Zanlıların polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber