Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Şubat 2023 - 11:38 Yorum: 0

’Afet Risklerini’ görmek için Avrupa’yı keşfedecekler

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce hazırlanan proje çerçevesinde 30 genç, "Afet Risklerini" görmek üzere Avrupa'yı keşfedecek.

’Afet Risklerini’ görmek için Avrupa’yı keşfedecekler

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce hazırlanan proje çerçevesinde 30 genç, "Afet Risklerini" görmek üzere Avrupa'yı keşfedecek.

Erasmus Gençlik Programı çerçevesinde düzenlenen "Bireylerin Öğrenme Hareketliliği K155 - DiscoverEU - Avrupayı Keşfet Kapsayıcılık Faaliyeti" proje başvuruları değerlendirme sonuçları açıklandı. Program çerçevesinde Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce hazırlanan "Lets Take a Step to ruduce effect of natural disasters!" isimli proje de kabul edildi. Proje ile 30 gencin "Afet Risklerini" görmek üzere Avrupa'yı keşfetmesi sağlanacak. Sakarya AFAD konuya ilişkinn sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak hazırladığımız "Lets Take a Step to ruduce effect of natural disasters! İsimli KA155 DiscoverEU projemiz kabul almıştır. Proje çerçevesinde 30 gencin Afet Risklerini görmek üzere Avrupayı keşfetmesini sağlayacağız. Projemize destek veren Türkiye Ulusal Ajansı'na teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber