Zonguldak il Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Vali Yardımcısı Muammer Balcı başkanlığında toplanarak bir dizi tedbirler aldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından hafta sonu cumartesi sabah saatlerine kadar devam...
Zonguldak il Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Vali Yardımcısı Muammer Balcı başkanlığında toplanarak bir dizi tedbirler aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından hafta sonu cumartesi sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen sağanak yağışlar nedeniyle, risk azaltma planı çerçevesinde Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplanarak bir dizi kararlar aldı. Vali Yardımcısı Muammer Balcı başkanlığında toplanan kurul; kurum ve kuruluşların iş makinelerinin şoförleri ile birlikte görevlendirilerek köprü, menfez altı temizliği ve dere yatağı taşkınlarına yönelik acil müdahale için hazır bulundurulması, dere yataklarının kenarında ve riskli görülen bölgelerdeki araçların kolluk kuvvetlerince kaldırılması, ilçelerde tarım işçileri de dikkate alınarak konuşlandıkları alanların kolluk kuvvetlerince kontrol edilmesi, muhtemel sel-su baskını ve taşkın öncesinde bina bodrum katları ile yol alt ve üst geçişlerine özellikle dikkat edilmesi; gerekirse bodrum katlarını tahliyesini sağlanması, alt ve üst geçitlerin yaya ve araç trafiğine kapatılması kararları alındı.
Dere yatakları, enerji ve doğal gaz altyapı çalışmalarına yağışlar boyunca ara verilmesi ve dere yataklarındaki iş makinalarının güvenli yerlere alınması, kuvvetli yağış uyarısı geçene kadar kamu kurum ve kuruluşları ile belediye başkanlıklarında izinlerin kaldırılması, il, ilçe ve beldelerde halk pazarlarının kurdurulmamasına karar verildi.
Vatandaşların sel, su baskını ve diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları, yetkililerin uyarılarını dikkate almaları istendi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Ramazan Bayramı vesilesiyle Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı personeliyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.Vali Akbıyık, ziyaretleri kapsamında bayram mesaisinde olan polis ve askerlerl
Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesine, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince kamyon, tır, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile midibüslerin geçişi yasaklandı.H
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi amacıyla başlattığı asayiş ve trafik denetimlerine kesintisiz devam ediyor.Bayram tedbirleri kapsamında tüm birimlerin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalar arife günü başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Süleymaniye Camii’nde bayram hutbesi okudu. Arpagus , "Bu bayram, imanda sebat eden Müminlerin, elinden ve dilinden emin olunan Müslümanların, barışın, kardeşliğin, huzur ve esenliğin yani İslam’ın bayramıdır
Ramazan Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Ulutaş, İlçe Emniyet Müd
Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve görev başındaki personelin bayramını kutladı.Kaymakam Akkaya ilk olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Rektör Uslu mesajında Ramazan ayının hoşgörü, dayanışma ve bereketin simgesi olduğunu belirterek, bu mübarek dönemin manevi değerleri
Niğde Valiliği, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla il genelinde kapsamlı tedbirlerin alındığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada, emniyet ve jandarma birimlerince asayiş ve trafik güvenliğini sağlamaya yönelik denetim
Sancaktepe’de seyir halindeki otomobilden silahlı saldırı: 1 yaralı
İran Meclis Başkanı Galibaf: "İsrail’in hava sahası savunmasız, sonraki adımların zamanı geldi"
03Adıyaman’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
04Konya’da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı
05Nevşehir’de çalıştığı okulun kazan dairesinde ölü olarak bulundu
06Adıyaman’da bıçaklı kavga: 3 yaralı
07Suudi Arabistan, İran’ın Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ndeki yetkilileri "istenmeyen kişi" ilan etti
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük