Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:27 Adana’da Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı09:26 Bursa İtfaiyesi, Nisan ayında yüzlerce yangına müdahale etti.09:26 ’Arılarım beni tanıyor’ diyen arıcı, yaptığıyla binlerce arıya meydan okuyo...09:24 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Gazetesi’nin 100’üncü Yıl Kutlama...09:21 Çelebi; “Şiddete karşı caydırıcı ve önleyici önlemler acilen alınmalı”09:21 Büyükçekmece’de sitede sokak köpeğinin üzerine kaynar su döküldü09:21 Çanakkale Boğazı’nda içinde 5 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı09:21 Siirt’te nesli tehdit altında olan su samuru görüntülendi09:20 Şüpheli şahısların üzerlerinden uyuşturucu madde ele geçirildi09:20 Öğrencilere su tasarrufunu anlattılar09:15 Kocaeli Üniversitesi heyetinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:15 Mersin’de turfanda kiraz hasadı başladı09:14 Ardahan’da ata tohumu buğday ve arpa tohumları toprakla buluşturuluyor09:12 İstanbul’da terör örgütü PKK propagandası yapan 11 kişi yakalandı09:09 Kayıp papağan ‘Can’ için her gün ağlıyorlar09:09 Seçer: "Şeffaf belediyecilik anlayışını bu dönemde de devam ettireceğiz”09:08 Bakan Yerlikaya: “10 ilde BTÖ’ye yönelik gerçekleşen operasyonda 72 şüpheli...09:07 Elazığ’da hakkında 5 ayrı suçtan 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şa...09:06 Tek tedavi glütensiz beslenme olan çölyak hastalığında “glüten bulaşımı uya...09:06 Diyarbakır’da akıl ve zeka oyunları heyecanı
Asayiş 27 Nisan 2024 - 10:56 Yorum: 0

AFJET çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Afyonkarahisar Valiliğinin de ortağı olduğu Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AFJET) çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm öneriler...

AFJET çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Afyonkarahisar Valiliğinin de ortağı olduğu Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AFJET) çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm önerileri noktasında kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.
Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren AFJET’in, yenilenebilir ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olarak jeotermal enerjiyi ülkemize kazandırmış örnek bir kuruluş olduğunu belirten Kolsuz, AFJET çalışanlarının çalışma koşullarının ve sendikal haklarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti.
Kolsuz, kamu kurum ve kuruluşlarının idari meselelerinde valilik makamının çözüm mercii konumunda bulunduğunu kaydederek, Valiliğin kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber