Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Mart 2023 - 13:48 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da ’Küçükler Basketbol’ maçları tamamlandı

Afyonkarahisar'da "Küçük Erkek Ve Kız Basketbol" müsabakaları sona erdi.

Afyonkarahisar’da ’Küçükler Basketbol’  maçları tamamlandı

Afyonkarahisar'da "Küçük Erkek Ve Kız Basketbol" müsabakaları sona erdi. Erkeklerde özel bir kolej, kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu şampiyon oldu.

Afyonkarahisar'da Okul Sporları çerçevesinde müsabakalar sürdürüyor. Tınaztepe Spor Salonunda oynanan küçükler basketbol müsabakaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Erkeklerde iki kolejin karşı karşıya geldiği karşılaşmada maç 65-52 sona erdi. Kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nu 28-19 yenerek şampiyon oldu.

Final maçlarının tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreni ile sporculara kupa ve madalyalarını; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber