Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 08 Mart 2024 - 11:36 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da okul müdürleri toplandı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında akademik başarıyı korumaya yönelik çalışmalar değerlendirildi.Afyonkarahisar’da Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri ile toplantı yapıldı...

Afyonkarahisar’da okul müdürleri toplandı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında akademik başarıyı korumaya yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Afyonkarahisar’da Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri ile toplantı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürü Hayati Duman ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri katıldı. Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında akademik başarıyı korumaya yönelik çalışmalar değerlendirildi. Ayırıca TYT - AYT sınavlarına ilişkin genel değerlendirme, ortaöğretim kurumları yönetmeliği ve diğer mevzuatlarda yapılan değişiklikler görüşüldü. Okullarda devamsızlığı önlemeye yönelik çalışmalar ile diğer gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı, okul müdürlerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber