Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Türkiye 13 Mayıs 2025 - 09:38 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da umre istişare toplantısı gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 2024-2025 Umre sezonunda il ve ilçelerde grup toplayan personele yönelik istişare toplantısı düzenlendi.Toplantıya İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük, Şube Müdürü Memet...

Afyonkarahisar’da umre istişare toplantısı gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 2024-2025 Umre sezonunda il ve ilçelerde grup toplayan personele yönelik istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük, Şube Müdürü Memetnuri Durdu ile birlikte Afyonkarahisar genelinde umre organizasyonlarında görev alan din görevlileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, 2024-2025 Umre dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu, bu kutsal yolculukta vatandaşlara en iyi şekilde rehberlik etmenin önemine dikkat çekerek, yeni dönem olan 2025-2026 Umre sezonuna yönelik hazırlıkların şimdiden başladığını belirtti.
Toplantıda ayrıca, önceki dönemlerde yaşanan sorunlar masaya yatırılarak, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çözüm önerileri istişare edildi. Vatandaş memnuniyetini artırmak ve karşılaşılan problemlerin en aza indirilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunulan toplantı verimli bir şekilde tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber