Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2023 - 12:54 Yorum: 0

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3’ü ağır 10 yaralı

Kahramanmaraş’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.Kaza, Elbistan-Ekinözü karayolunun İğde Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Ş.D. i...

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3’ü ağır 10 yaralı

Kahramanmaraş’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.
Kaza, Elbistan-Ekinözü karayolunun İğde Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Ş.D. ile M.Ş. yönetimindeki 06 BMH 313 ve 44 AEL 938 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobilde yol kenarındaki tarlaya girdi.
Otomobiller hurda yığınına dönerken kazada can pazarı yaşandı. Çoğu çocuk olmak üzere 10 kişinin yaralandığı kazada can pazarı yaşandı. Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ş.D. (30), C.D. (68), Z.D. (60), M.Ş. (41). F.Ş. (16), T.Ş. (16), H.A.Ş. (11), N.Ş. (39), T.Ş. (15) ve M.M.Ş. (8) adlı yaralılar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Haberi alan kazazede yakınları ise hastane önüne akın etti. Kazazede yakınları, gözyaşlarına boğuldu.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber