Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 22 Nisan 2024 - 15:41 Yorum: 0

Ağrı Dağı eteklerinde su maymunları görüntülendi

Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda yaşayan su maymunları hem havadan hem kardan görüntülendi.Anavatanı olan Güney Amerika’dan kürkleri için Avrupa’ya getirilen su maymunları daha sonra Avrupa’nın birçok ülkesine yayı...

Ağrı Dağı eteklerinde su maymunları görüntülendi

Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda yaşayan su maymunları hem havadan hem kardan görüntülendi.
Anavatanı olan Güney Amerika’dan kürkleri için Avrupa’ya getirilen su maymunları daha sonra Avrupa’nın birçok ülkesine yayıldı. Doğal hayatın bir parçası haline gelen su maymunları Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda da yaşamlarını sürdürüyorlar. Milli park içindeki sulak alanlarda yer alan su maymunlarını alanda yüzerken ya da beslenirken görülebilmek mümkün. Bölge halkı tarafından "esrarengiz fare" olarak da bilinen su maymunları, hem havadan hem de karadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber