Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mayıs 2024 - 15:58 Yorum: 0

Ağrı’da Gazze’ye destek oturma eylemine Milli Eğitim Müdürü Kökrek destek verdi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin’e destek amacıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde oturma eylemi düzenleyen öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek de destek verdi.Öğrenci Yaşam Merkezi ön...

Ağrı’da Gazze’ye destek oturma eylemine Milli Eğitim Müdürü Kökrek destek verdi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin’e destek amacıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde oturma eylemi düzenleyen öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek de destek verdi.
Öğrenci Yaşam Merkezi önünde toplanan öğrenciler, 9.00-20.00 saatleri arasında sürecek olan oturma eylemi ile Gazze’ye yönelik saldırılara tepki gösterdiler. Eyleme, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mucip Genişel ve Prof. Dr. Serkan Kapucu ile akademisyenler de katılarak öğrencilere destek oldular. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadığını ve Filistin’e desteğini dile getirdiğini ifade etti. Kökrek, "Gazze’de yaşanan insanlık dışı saldırıları ve masum insanların katledilmesini şiddetle kınıyoruz. Filistin halkının yanında olduğumuzu ve bu zulmü kabul etmediğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz." dedi.
Kökrek,"Bu oturma eylemi, Gazze’de yaşananlara karşı duyarsız kalmadıklarını gösteren önemli bir adımdır." diye konuştu.
Öğrencilerin oturma eyleminin 24 Mayıs’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu