Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

AĞRI (AA) - Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ihtiyaç sahibi ailelere, yapılan incelemeler sonucunda, gerekli nakdi ve gıda yardımlarının yapıldığını...

Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

AĞRI (AA) - Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ihtiyaç sahibi ailelere, yapılan incelemeler sonucunda, gerekli nakdi ve gıda yardımlarının yapıldığını bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, basında yer alan iki aile haberine ilişkin, Ağrı'nın Hamur ilçesinde yaşayan ve doğuştan engelli ve epilepsi hastası olan 3 yaşındaki Muhammet Veysi'nin ailesine muhtaçlık durumlarına göre şuana kadar 9 bin 512 milyon nakdi yardım yapıldığı ve ailenin evde bakım aylığı ile engelli yakın aylığından da faydalandığı belirtildi.

Ayrıca, Taşlıçay ilçesine bağlı Yardımcılar köyünde yaşayan ve 4 yıl önce eşi tarafından terk edilen 6 çocuk sahibi Özden ailesinin ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan yardımdan faydalandığı, yapılacak incelemenin ardından aileye yardım yapılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber