Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Temmuz 2023 - 12:14 Yorum: 0

Annesi ölen leyleklere Doğa Koruma ve Milli Parklar sahip çıktı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde anneleri öldüğü tespit edilen 3 yavru leylek yuvadan alınarak Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından sahip çıkıldı.Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi’nde yuvada bulunan 3 leyleğin...

Annesi ölen leyleklere Doğa Koruma ve Milli Parklar sahip çıktı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde anneleri öldüğü tespit edilen 3 yavru leylek yuvadan alınarak Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından sahip çıkıldı.
Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi’nde yuvada bulunan 3 leyleğin annelerinin yuvaya gelmediği tespit edildi. Gdz Elektrik Manisa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki elektrik direğinde bulunan leylekler için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü harekete geçti. Gdz Elektrik personelinin de yardımıyla yuvadan alınan 3 leylek yavrusu Akhisar Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Burada bakımları devam eden leyleklerin gelişimlerini tamamlamaları sonrası doğaya bırakılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber