Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 19:18 Yorum: 0

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş: "Genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir"

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir" dedi.

Kurtulmuş, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 27 Ağustosta Ankara'da yapılacak 1. Olağanüstü Kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanetin emin ellere teslim edileceğini ifade ederek, AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu söyledi.

AK Partinin siyaseti güçlendirdiğini ve itibar kazandırdığını belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk. AK Parti herhangi bir parti değil. AK Parti, milletin partisidir. Partimiz milletin bağrından çıkmıştır. Bizim partimiz 'ben' demeden 'biz' diyenlerin, 'partimiz' demeden 'milletimiz' diyenlerin partisidir. Millete hizmeti aşk ile sevda ile benimseyenlerin, durmadan çalışanların, birliği, kardeşliği bayrak yapanların partisidir."

"İşte bu nedenle milletimiz, 2002'den beri girdiğimiz her seçimde bize her seferinde daha büyük oranlarda destek vermiştir" diyen Kurtulmuş, şöyle devam etti: 

"Milletimiz gerek ülke yönetiminde gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermiştir. Bizim çabamız, bu büyük güvene daha çok çalışarak, daha yeni işler yaparak layık olmaya çalışmaktır. Hep daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu aramaktır. Asla yorulmayarak, durmayarak, yılmayarak Türkiye'yi bir dünya gücü haline getirmektir. 27 Ağustosta yapacağımız 1. Olağanüstü kongremiz ile 'Yeni Türkiye' yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber