Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 28 Ağustos 2022 - 15:28 Yorum: 0

Ahmet Şafak İskilip’te konser verdi

İskilip Belediyesi'nce bu yıl 3. Düzenlenen Dolma, Turşu ve Çilek Festivali etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

Ahmet Şafak İskilip’te konser verdi

Sanatçı Ahmet Şafak, Çorum'un İskilip ilçesinde konser verdi.

İskilip Belediyesi'nce bu yıl 3. Düzenlenen Dolma, Turşu ve Çilek Festivali etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

İlçe Meydanı'nda sevenleri ile bulaşan Ahmet Şafak büyük alkış aldı. Çok sayıda şarkısını hayranları ile birlikte seslendiren Şafak'ın konserine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Festivallerin, şenliklerin toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın tezahürü olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Sülük, "Bugün buradaki bu tablo birlikteliğin en güzel göstergesidir. Buraya gelen veya gelemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konseri Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve vatandaşlar izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber