Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen ve aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan “Aile Her Şeydir” Projesi, eğitimden sanata uzanan çok sayıda etkinlikle başarıyla tamamlandı. Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ta
Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen ve aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan “Aile Her Şeydir” Projesi, eğitimden sanata uzanan çok sayıda etkinlikle başarıyla tamamlandı.
Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından hayata geçirilen “Aile Her Şeydir” Projesi tamamlandı. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği projede, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi proje ortağı olarak yer aldı.
Proje kapsamında aile kurumunun önemine dikkat çekmek ve çocuklar ile gençlerin sosyal, kültürel ve teknolojik gelişimlerine katkı sunmak amacıyla birçok faaliyet gerçekleştirildi. Bu kapsamda 300 kişinin katılımıyla aile çadır kampı düzenlenirken, iki konuk sanatçının katıldığı sunum ve söyleşi programları yapıldı. Türkiye genelinden 55 fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı “Aile” temalı fotoğraf gösterisi ise büyük ilgi gördü.
Ayrıca 15 okulda yaklaşık 2 bin öğrenciye drone tanıtım etkinliği düzenlenirken, 10 okulda yaklaşık 250 öğrenciye 3D yazıcı tanıtımları yapıldı. Proje çerçevesinde 30 kişinin katılımıyla temel fotoğrafçılık ve drone fotoğrafçılığı eğitimleri verildi, 30 fotoğraftan oluşan sergi sanatseverlerle buluşturuldu.
Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Konuk, dernek olarak 2009 yılından bu yana proje temelli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Malatya’da proje üreten sivil toplum kuruluşlarının başında geldiklerini ifade etti. “Aile Her Şeydir” projesinin de bu çalışmaların önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Konuk, proje sürecinde destek veren kurumlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Batman'da yaşayan 12 yaşındaki Enes Turan, kazandığı bursluluk sınavının ardından aldığı ilk burs parasını Gazze'deki mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi. Enes Turan, burs parasını Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ul
Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, Gümrükler Muhafaza ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele kapsamında İstanbul'da iki ayrı operasyon gerçekleştirdiği belirtildi. Operasyonlarda piyasa değeri 310,5 milyon TL olduğu değerlendirilen toplam 142 bin 100 e
İskoçya polisi, ABD'li milyarder ve cinsel suçlardan hüküm giymiş Jeffrey Epstein'ın, suç ortağı Ghislaine Maxwell ile birlikte İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde bulunduğu döneme ilişkin inceleme yürütüyor. Soruşturma, o dönem prens olan Andrew Mountbatten
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.K. (29), E.K. (36), O.K. (26) ve B.K'nin (27) evlerinde ve üzerlerinde arama gerçekleştirdi. Aramalarda 6 bin 953 sentetik ecza hapın yanı sıra 3 uyuşturucu kullanma ap
Karar, Trump yönetiminin ara seçimler öncesinde seçim süreçleri üzerindeki federal denetimini genişletmeye yönelik tartışmalı girişimlerine yargı engeli olarak değerlendirildi. ABD Bölge Yargıcı Trina Thompson, Adalet Bakanlığının, vatandaş olmayan kişile
Ukrayna’nın hava savunmasını güçlendirmeyi hedefleyen Patriot füze satışına Washington’dan onay çıktı. ABD Dışişleri Bakanlığına bağlı Siyasi-Askerî İşler Bürosu, yaklaşık 2,1 milyar dolarlık paketin Ukrayna hükümetinin talebi üzerine hazırlandığını açıkl
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda, "Bir Yabancıyı Ülkeye Sokan ve Ülkede Kalmasına İmkân Sağlama" suçundan hakkında 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis c
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde satışının önüne geçmek amacıyla çalışma yürüttü. Rasimpaşa Mahallesi'nde devriye gezen polisler, şüpheli davranışlarda bulunan bir kişinin bir araca bindiğini tespit etti.
Muhsin Atcı SPK Başkanı oldu
Samsun'da iki otomobilin çarpıştı: 3 kişi yaralandı
03İspanya'da yağmaya karşı polis sokakta
04Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
05Bolu Dağı Tüneli'nde kaza: 4 yaralı, sürücü kayıplara karıştı
06İstanbul maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
07Meteoroloji'den uyarı: Birçok ilde sağanak yağış bekleniyor!
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Kocaeli̇spor
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor