Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 23 Ekim 2023 - 10:55 Yorum: 0

Ajax Systems yeni teknolojilerini tanıttı

Ukraynalı teknoloji devi Ajax Systems CCTV ürünlerini, Grade 3 cihazları, Yale entegrasyonunu, yangın geliştirmelerini tanıttı.Ajax Systems, en yeni cihazların ve yazılım güncellemelerinin çevrim içi bir vitrini olan beşinci Ajax Özel...

Ajax Systems yeni teknolojilerini tanıttı

Ukraynalı teknoloji devi Ajax Systems CCTV ürünlerini, Grade 3 cihazları, Yale entegrasyonunu, yangın geliştirmelerini tanıttı.
Ajax Systems, en yeni cihazların ve yazılım güncellemelerinin çevrim içi bir vitrini olan beşinci Ajax Özel Etkinliği: Alanını Yönet’e ev sahipliği yaptı. Hardisk, monitör, güç kaynağı, kamera montaj ayağı, dış ve iç ortam muhafazası, kamera oynatıcılar, mikrofonlar, kablosuz video vericileri, test monitörleri, kamera ayağı gibi türleri olan CCTV ürünlerini tanıtan şirket, Ukrayna’nın güvenliğin geleceğini şekillendirmedeki rolüne katkı verdi.
Ajax Cameras: Yerleşik istihbarat ve mahremiyet
Verilen bilgilere göre, TurretCam, BulletCam ve DomeCam Mini Ajax’ın imzasını taşıyan tasarım şekillerini içeriyor. Her kamera dört olası konfigürasyon sunan 3K veya 4K çözünürlüğe sahip 85 veya 110 derecelik lenslere sahip. Kameralar, True WDR teknolojisiyle değişen ışığa uyum sağlar. Donanım ve yazılımı içeren bu akıllı teknoloji, karmaşık sahnelerdeki düzensiz aydınlatmayı gerçek zamanlı olarak kare kare düzeltir.
Yale Entegrasyonu: Akıllı kilitle anında bağlantı
Şirket, önde gelen akıllı ev güvenliği markası Yale ile entegrasyon gerçekleştirerek kullanıcıların Yale akıllı kilitlerini Ajax uygulaması aracılığıyla yönetmesine imkan sağladığını duyurdu. Entegrasyonun pilot uygulamaları Norveç, İsveç, İtalya ve İspanya’da gerçekleştirilecek; bunun yanı sıra ABD, Kanada ve başka ülkeler için genişleme planları da bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber