Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mart 2024 - 22:58 Yorum: 0

AK Parti Diyarbakır’da 7’den 70’e her gönüle dokunuyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.Yerel seçim hazırlıklarını bu yıl farklı bir aksiyonla gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yoğun bir çalışmayl...

AK Parti Diyarbakır’da 7’den 70’e her gönüle dokunuyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.
Yerel seçim hazırlıklarını bu yıl farklı bir aksiyonla gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yoğun bir çalışmayla yaptı. Örgütlü bir biçimde ve tamamen bilimsel verilerden yola çıkılarak gerçekleştirilen seçmen bilgilendirme çalışmalarında gruplara ayrılan ekipler, taziye ve düğünler dahil en ücra köşelere kadar sirayet ederek farklı bir sistematikle seçmenleri etkiliyor.
Soru ve cevapların ağırlıklı olarak yaşandığı bilgilendirme ziyaretlerinde sorulan sorular büyük bir samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı görülen alanlarda da ilgili kurumlar ile iletişim kurularak çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençler ziyaretlere yoğun ilgi gösterirken, iş güçlerinin olumlu alanlarda değerlendirilmesi ve gençlere yeni fırsatların tanıtılması talepleri ilk sıralarda yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber