Ak Parti Erzurum Milletvekili Eski İç İşleri Bakanı Selami Altınok, Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na hayırlı ols...
Ak Parti Erzurum Milletvekili Eski İç İşleri Bakanı Selami Altınok, Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Üniversitenin gelecek vizyonu, Erzurum’un ve bölgenin kalkınmasına yönelik projeler ile üniversite-şehir iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.
Rektörlük görevine kısa süre önce atanan Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, konuklarına Üniversitenin mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verdi. Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesinin köklü geçmişini ve eğitimdeki lider rolünü vurgulayarak, Üniversitenin bilimsel araştırmalar, yenilikçi projeler ve toplumsal katkı alanlarında daha ileriye taşınacağını ifade etti.
Milletvekillerinden destek sözü
Ak Parti Erzurum Milletvekilleri ve İl Başkanı, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, Üniversitenin Erzurum ve bölge için önemini vurguladılar. Milletvekilleri, Atatürk Üniversitesinin gelişimine ve Rektör Hacımüftüoğlu’nun liderliğinde gerçekleştirilecek projelere tam destek vereceklerini belirttiler. Ayrıca, Üniversite ile yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve sanayi sektörünün daha yakın iş birliği içinde olmasının Erzurum’un kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.
Üniversite-Şehir İş Birliğinin Güçlendirilmesi
Ziyaret sırasında, Atatürk Üniversitesinin Erzurum ile olan bağlarının daha da kuvvetlendirilmesi için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Hacımüftüoğlu, Üniversitenin bilimsel ve akademik potansiyelini şehirle entegre ederek, Erzurum’un sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.
Yeni Projeler ve Gelecek Vizyonu
Ziyarette ayrıca, Üniversitenin geleceğe yönelik projeleri hakkında da konuşuldu. Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesinin dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, yenilikçi eğitim programları ve uluslararasılaşma gibi alanlarda atılacak adımlar üzerinde durdu. Bu bağlamda, üniversitenin yalnızca Erzurum ve Türkiye için değil, uluslararası platformda da etkili bir bilim ve eğitim merkezi haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi.
Samimi bir ortamda geçen ziyaret, Erzurum Ak Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun, Rektör Hacımüftüoğlu’na görevinde başarı dilekleriyle sona erdi. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve taraflar, üniversitenin gelecekteki projeleri hakkında daha sık bir araya gelme temennisinde bulundular.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Burdur'da yürütülen Gölhisar Sulaması Yenileme Projesi kapsamında modern sulama altyapısının güçlendirildiğini duyurdu. Yumaklı, 8 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında toplam 90 bin 100 dekar ta
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Kahverengi kokarcanın başta fındık olmak üzere 300'den fazla bitkisel üründe zarara yol açabildiğini belirten Y
Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2’nci Bölge Müdürlüğü tarafından, doğal yaşam alanlarında biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 300 sülün doğaya bırakıldı. Genel Müdürlüğe bağlı üretme istasyonlarında özenle yetişti
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu Silopi ilçesinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda S.K.M. isimli şüphelinin valizinde bulunan 19 parça kıy
Barlık, ehliyet eğitim süresinde ve maliyetlerde yaşanacak değişikliklere de dikkat çekti. Yaz tatiliyle birlikte şehirler arası yolculukların arttığını belirten Barlık, sürücülerin sıcak hava, yorgunluk ve dikkatsizlik nedeniyle ciddi risklerle karşı kar
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılına ilişkin Güvenlik Birimine Gelen veya Getirilen Çocuk İstatistikleri'ni açıkladı. Verilere göre, 2025 yılında güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı, bir önceki yıla göre yüz
ABD'de aralarında California, New York ve Washington'ın da bulunduğu 25 eyalet, Trump yönetiminin son gümrük vergisi kararlarını mahkemeye taşıdı. Eyalet başsavcıları tarafından ABD Uluslararası Ticaret Mahkemesi'nde açılan davada, yönetimin 1974 tarihli
Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,29 artarak 84,85 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün eylül vadeli varil fiyatı da 80,83 dolar olarak belirlendi. Petrol fiyatlarındaki yükselişte,
İstanbul Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
İzmir açıklarında 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
03Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli tutuklandı
04Pakistan: Ara bulucular Hürmüz'ün açılması için belge hazırlığında
05Bakan Gürlek: Çocuklarımızın her türlü şiddetten korunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz
06Rusya, Kiev'e balistik füzelerle saldırdı: 14 ölü
07Lübnan ile siyonist rejim arasında Roma görüşmeleri: Sınır ve güvenlik düzenlemeleri ele alındı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük