Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Adana'nın Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli Plajında yapılan 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası renkli görüntülere...
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Adana'nın Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli Plajında yapılan 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.
Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu'na bağlı 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden 150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele ettiği turnuva kura çekimi ile başladı. Turnuva pazar günü 06.00'da oltaların toplanması ve 20 saha hakeminin ölçümleri tamamlamasıyla son buldu.
Yumurtalık Zeytinbeli'nde gerçekleştirilen ödül törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASOF Başkanı Serkan İnanç, Akdeniz Surf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi, federasyon temsilcileri, bürokratlar ve sporcular katıldı.
Adana'nın eşsiz sahillere ve denize sahip olduğunu söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akdeniz Surf Casting'e destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Balık popülasyonu bakımından en zengin denize sahip şehirlerden birinin Adana olduğunu belirten Başkan Karalar, Karataş ve Yumurtalık'ta turizmi geliştirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İl Koordinatörleri ile 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası'nda iş birliği yaptıklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Adana'nın sahillerinden çıkan balıkların da lezzet açısından üst seviyede olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.
Yarışmada 1. olan Arif Ömer Bülbül ve Adem Bülbül ekibine ödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, 2. olan Aziz CanerGöçer-Ahmet Keskin ikilisine ödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi verdi. 3. olan Cemal Kurşunlu-Köksal Şahin ekibine ise ödülünü ASOF Başkanı Serkan İnanç ve ASC Bölge Başkanı Başkanı Salim Karabucak takdim etti.
Turnuvada En Büyük Balık Ödülünü alan Mehmet Görmüş'e ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar verdi.
Yarışmada oltalara takılan limit dışı balıklar denize salıverildi, tutulan balıklar çocuk esirgeme kurumuna bağışlandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Edinilen bilgilere göre, hafif ticari araç, lastiğinin patlamasının ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak üst geçidin taşıyıcı ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç ağır hasar aldı. Çevredeki sürücülerin haber vermes
Gerçekleştirilen denetimlerde, aralarında 46 yılı aşkın hapis cezası bulunanların da yer aldığı 34 aranan şahıs yakalanırken çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş kapsamlı bir asayiş ve güvenlik uyg
İran'ın Hürmüz Boğazı yakınlarındaki Keşm Adası'nda duyulan patlama seslerinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'tan açıklama geldi. İran basını, adanın Suza bölgesine iki füzenin isabet ettiğini duyururken Trump, Amerikan güçlerinin İran'daki bir hava sa
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Liderler, Türkiye-ABD ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel gelişmeleri ele aldı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada
Polonya basınında yer alan haberlere göre, Krakov'un merkezindeki Ana Meydan'a aracıyla giren saldırgan araçtan çevredekilere ateş açtı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, bir ambulans helikopter de bölgeye iniş yaptı. Malopolsk
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Eyyübiye ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı
Paraguay'da senato, ülkede milyonlarca müşterinin hesaplarına erişememesine yol açan dijital kredi kuruluşu Ueno'nun çöküşünün ardından yaşanan siyasi krizde, Cumhurbaşkanı Santiago Pena'yı görevden aldı. İktidardaki Colorado Partisi'nin üst düzey isimler
ABD Başkanı Donald Trump, CBS News kanalına verdiği röportajda 3 Kasım'daki seçim sonuçlarını değerlendirdi. Röportajın "60 Minutes" programında yayımlanan bölümünde Trump'a kabinesindeki isimlerden herhangi birini görevden almayı planlayıp planlamadığı s
Trabzon'da eğitime kar engeli
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Beşi̇ktaş A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor