Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Spor 07 Haziran 2022 - 15:53 Yorum: 0

Akgül: "Adanaspor’u devretmeyeceğiz"

Adanaspor AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Akgül, takımın devri konusunda bir teklif almadıklarını belirterek, "Adanaspor'u daha yukarılara taşıyamayacak...

Akgül: 'Adanaspor’u devretmeyeceğiz'

Adanaspor AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Akgül, takımın devri konusunda bir teklif almadıklarını belirterek, "Adanaspor'u daha yukarılara taşıyamayacak birine takımı bırakmayız" dedi.

Furkan Akgül katıldığı radyo programında gazeteci Serkan Şenyürek'in ve taraftarların sorularını yanıtladı. Her sezona güzel bir hayalle başladıklarını belirten Akgül, "Fırat hocayla başladık. İstekli ve genç bir hocaydı. Transfer sezonunu iyi bitirdiğimizi düşünüyorum. Fırat hocayla mayamız tutmadı. Daha sonra Sait hoca ile anlaştık. İyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı devam ettiremedik. Tabi ki mutlu değiliz. Ama Süper Lig'e çıkar mıyız diye de düşündük bir ara. Sait hocayı getirmeden önce başkan babamla toplantı yaptık. Sonradan göreve geldiği her takımda bu ivmeyi yakalamış durumda. Sonraki düşüşte istatistiklerde varmış biz onu kaçırdık. Kolay sayılabilecek maçlarda puan kayıpları bizleri üzdü" şeklinde konuştu.

Santrfor konusunda kesinlikle hata yaptıklarını söyleyen Akgül, "Bence bizim hatamız çok iyi isimlere gitmemiz oldu. Transferleri Euro'yu hesaplayarak yapıyoruz. Ama bize gelen gelir TL olarak sabit bir gelir. Gerçekten zor bir iş. 14 milyon civarında gelir var. Gider daha fazla" dedi.

Taraftarların takımın devri konusundaki sorularına cevap veren Akgül, "Muhtemelen yanlış bir yere mail atmışlardır. Daha önce de Türkiye'den biri Chelsea'yi alacağım diye çıktı. Sonra yanlış bir yere mail atmışım demişti. Bize gelen hiçbir teklif yok. Böyle bir devir konusu olsaydı transferle ilgilenmezdim" ifadelerini kullandı.

Furkan Akgül, iskelet kadroyu bozmadıklarını vurgulayarak, "Giden futbolcular oldu ama ana kadro duruyor. Sait hocaya devam etme konusunda teklif yapmadık. Celil'e ilginin gelmesi normal, anlaşıldığı söyleniyor. Ama Celil Adanaspor'un oyuncusu şu an. İyi bir teklif gelirse satılabilir. Yerlerinin doldurulabileceğini düşünüyorum. Bizim gitmemiz için tepkiler var, bu tip beklentilerin olmasını normal karşılıyorum. Bizi istemeyebilirler. Bizden daha iyisini yapabilecek, Adanaspor'u daha yukarılara taşıyamayacak birine de takımı bırakmayız. Böyle birini bulursak devrederiz. Sonra da locamızı alır en büyük desteği yine biz veririz. Store konusu benim dışımda bir konu ama il olarak online olarak açtık. Hala çalışmalar sürüyor. Başkanımız her konuda titiz bir şekilde çalışmak ister" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber