Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Nisan 2024 - 11:49 Yorum: 0

Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk maçını yaptı

Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk karşılaşmasını Hamburg Türk Karması’na karşı gerçekleştirdi.Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk profesyonel maçında Hamburg Türk Karması ile karşı karşıya geldi. Bilecik İl St...

Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk maçını yaptı

Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk karşılaşmasını Hamburg Türk Karması’na karşı gerçekleştirdi.
Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk profesyonel maçında Hamburg Türk Karması ile karşı karşıya geldi. Bilecik İl Stadı’nda oynanan hazırlık maçını Tavşanlı Akıncılarspor, 9-3’lük skorla kazandı. Akıncılarspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenör Murat Göçmen, gerçekleştirilen ilk karşılaşmada sporcularının başarılı performans gösterdiğini ifade ederek, "Kadın futbol takımımız 5 sene önce kuruldu ilk jenerasyondaki kızlarımız profesyonel ligde oynuyorlar. Bu jenerasyon bugün ilk maçlarını oynadılar, sahada çok üst düzey performans sergilediler ve farklı bir sonuçla galip geldiler. İçlerinden 5 futbolcumuza transfer talipleri çıktı, onlarla ilgili duruma bakacağız. Ben istiyorum ki buranın kızları, şehrimizin kızları Tavşanlı’ya hizmet etsinler. Destek gelirse Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı profesyonel ligde boy gösterecek. İlk kızlarımız destek bulamadığımız için dışarıya hizmet ediyor. Bu kızlarımız inşallah destek bulur ve memleketin bayrağını temsil ederler. Haydi Tavşanlı, şimdi kızlarımıza destek zamanı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber