Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Siyaset 14 Ekim 2013 - 15:10 Yorum: 0

AKP'nin eli kanlı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

AKP'nin eli kanlı

AĞBABA AKÇADAĞ’DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

“AKP’NİN ELİ KANLI”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ağbaba, “Suriye’de bir iç savaş var. Mezhep savaşı var. Silahı kim gönderiyor? AKP Hükümeti gönderiyor. AKP’nin eli kanlı.Irak’ta 1,5 Milyon insan öldü seslerini çıkarmadılar. Ama Suriye’de ki savaşa Türkiye’yi sokmaya çalışıyorlar.”ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde il yöneticileriyle birlikte, Akçadağ İlçe Örgütünde bir toplantı gerçekleştirdi.İlçe yöneticileri, parti belediye başkan ve belediye meclis üyesi  aday adayları ve muhtarların katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Ağbaba, AKP’nin icraatlarını eleştirdi.

AKP’NİN TEK YATIRIMI: FÜZE KALKANI

Türkiye’nin ve  Malatya’nın önemli bir süreçten geçtiğini ve Türkiye’nin yalnızlaştığını ifade eden Ağbaba “Çevremizde selam verdiğimiz bir komşumuz kalmadı. Tüm komşularımızla düşman gibi olduk. Milletvekilliğimizin ilk zamanlarında Akçadağlı muhtarlarımızla birlikte bir mücadeleye giriştik. Kürecik’e kurulan İsrail’i korumaya yönelik füze kalkanına hem insan sağlığına zarar verdiği için hem de Akçadağ’ı hedef haline getirdiği için karşı çıkmıştık. Hükümet bizi her defasında yalanladı ama geldiğimiz noktada Akçadağ ve Malatya  artık Suriye için, İran için bir hedef oldu.AKP’nin Akçadağ’a yaptığı tek yatırım da maalesef Kürecik Füze Kalkanı oldu.”şeklinde konuştu.

MERMER OSB NEREDE?

CHP Milletvekili Ağbaba “Bize oy veren vermeyen tüm  Akçadağlılar ellerini vicdanlarına koysunlar ve AKP’ nin Akçadağ’a ne verdiğini söylesinler. Akçadağ’a Mermer OSB kurduk, 300 kişi çalışıyor dediler. Biz gittik baktık. Ne OSB var. Ne de çalışan.Yalanlarla halkı kandırmaya çalışıyorlar. Hükümet, ben haksızlıkta yapsam  hukuksuzlukta yapsam oyunuzu bana veriyorsunuz. Ceketime oy veriyorsunuz diyor.Akçadağ TBMM’de yolsuzluklarıyla gündeme geldi. Akçadağ’da sosyal demokrat bir yapının yerel yönetimi kazanması için   kimi istiyorsanız onu aday göstereceğiz. Sizin için çalışan milletvekiliniz, örgütünüz, adaylarınız var. Geçmiş dönemde hangi partiye oy verirse versin herkese gideceğiz , kendimizi anlatacağız.Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

LAİK CUMHURİYET OLMASAYDI BİZ DE MISIR GİBİ OLURDUK

“Başbakan her kürsüye çıktığında İnönü’ye laf ediyor. İki ayyaş diyor. Şimdi ne kadar Cumhuriyet değeri varsa küfrediyorlar.” Cümleleriyle konuşmasına devam eden CHP’li Ağbaba “ Suriye’de bir iç savaş var. Mezhep savaşı var. Silahı kim gönderiyor? AKP Hükümeti gönderiyor. AKP’nin eli kanlı.Irak’ta 1,5 Milyon insan öldü seslerini çıkarmadılar. Ama Suriye’de ki savaşa Türkiye’yi sokmaya çalışıyorlar. Tayyip Erdoğan’ın her türlü kışkırtmasına rağmen , Türkiye’de bir mezhep savaşı yoksa, Türkiye’yi kuran Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir.Eğer Laik, Demokratik Cumhuriyet olmasaydı bugün biz de Mısır gibi, Suriye gibi, Irak gibi olurduk.”dedi.

Ağbaba ve beraberindekiler, İlçe örgütündeki toplantının ardından, Akçadağ merkezinde esnaf ve Akçadağlıların bayramını kutladılar, taziye ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber