Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 11:53 Yorum: 0

Akyurt'da 84 çocuk sünnet edildi

Belediyenin organize ettiği toplu sünnet dolayısyla şölen düzenlendi

Akyurt'da 84 çocuk sünnet edildi

ANKARA (AA) - Akyurt'ta belediyenin organizasyonuyla 84 çocuk sünnet edildi. 

Akyurt Belediye Başkanlığınca, devlet hastanesi iş birliği ile ilçede ikamet eden dar gelirli ailelere mensup 84 çocuk sünnet edildi. Çocukların mutlu günü dolayısıyla kültür merkezinde toplu sünnet düğünü gerçekleştirildi. Sünnet elbiseleri, belediye tarafından alınan çocuklara, birer bisiklet ve top hediye edildi.

Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, yaptığı açıklamada, "Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun. Allah, inşallah düğün mürüvvetlerini de nasip eder. 84 çocuğumuzu devlet hastanesinde uzman doktorlarımıza steril ortamda sünnetlerini yaptırdık. Çocuklarımızın kirvesi de biz olduk. Çocuklarımızın, vatanımıza milletimize ve ailelerine hayırlı evlatlar olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber