Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Nisan 2023 - 12:18 Yorum: 0

Alabora olan tekneden düşen iki çocuk babasını arama çalışmaları sürüyor

Arkadaşıyla birlikte balık tutmak için Ankara'dan Bolu Seben Gölü'ne gelen ve teknenin alabora olmasıyla suya düşen Ferdi Uludağ'ı (44) arama çalışmaları...

Alabora olan tekneden düşen iki çocuk babasını arama çalışmaları sürüyor

Arkadaşıyla birlikte balık tutmak için Ankara'dan Bolu Seben Gölü'ne gelen ve teknenin alabora olmasıyla suya düşen Ferdi Uludağ'ı (44) arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan balık tutmak için Bolu'nun Seben Taşlıyayla Göleti'ne gelen Uğur Çınar (33) ve Ferdi Uludağ (44), teknenin alabora olması neticesinde suya düştü. Uğur Çınar kendi imkanlarıyla göletten çıkmayı başarırken, Uğur Uludağ ise suda kayboldu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve JAK ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama ekiplerinden yardım istendi. Bölgeye gelen ekipler, ilk etapta gölet kıyısında inceleme yaptıktan sonra botla arama çalışmalarına başladı. Çalışmalar devam ederken, gölden kendi imkanlarıyla kurtulan Uğur Çınar, yapılan ilk müdahale sonrasında Seben Devlet Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, alabora olan tekneden düşerek gölde kaybolan Ferdi Uludağ'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

"Oğlumun sağlık durumu iyi"

Alabora olan tekneden kendi imkanlarıyla kıyıya çıkan Uğur Çınar'ın babası Hüseyin Çınar, "Buraya geldiklerinde saat 21.00 gibi fırtına çıkıyor ve tekne alabora oluyor. Benim bildiğim bu. Uğur Çınar benim oğlum. Oğlum şu anda burada ve iyi. Kıyıya çıkmış çıplak bir şekilde. Elbiselerini atmış ama öbür çocuk atamamış. Oğlumun sağlık durumu iyi, ambulansta duruyor. Diğerinin de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber