Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Nisan 2025 - 16:57 Yorum: 0

Alacak verecek meselesinde bir kişiyi öldürmüştü, tutuklandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi tüfekle vurularak öldürülürken, jandarma tarafından yakalanan cinayet şüphelisi sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gön...

Alacak verecek meselesinde bir kişiyi öldürmüştü, tutuklandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi tüfekle vurularak öldürülürken, jandarma tarafından yakalanan cinayet şüphelisi sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 27 Nisan Pazar günü Armutlu Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan F.Ü. (47) ile Timur İpçi (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.Ü. tüfekle Timur İpçi’ye ateş etti. Silah sesleri üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İpçi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. F.Ü. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından F.Ü. Aydın Adliyesi’ne sevk edildi. Elleri kelepçeli bir şekilde adliyeye getirilen cinayet şüphelisi, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber