Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 24 Ocak 2023 - 17:33 Yorum: 0

Alaçam Bocce Takımı’ndan yeni başarı

21-25 Ocak tarihleri arasında Mersin'de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonası'ndan Alaçamspor Bocce Takımı Samsun'a dereceyle döndü.

Alaçam Bocce Takımı’ndan yeni başarı

Samsun Alaçam Bocce Takımı raffa dalında ilk kez Türkiye derecesi aldı.

21-25 Ocak tarihleri arasında Mersin'de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonası'ndan Alaçamspor Bocce Takımı Samsun'a dereceyle döndü. Genç erkekler kategorisinde Samsun adına Türkiye şampiyonasına katılan Görkem Duran ve Muhammet Furkan Ak'tan oluşan Alaçamspor Bocce Takımı sporcuları Türkiye 3.'sü olarak Samsun'a döndü.

Alınan dereceyi değerlendiren beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, "Aylarca süren yoğun bir antrenman programı ile Türkiye şampiyonasına hazırlandık. Samsun'a genç erkekler kategorisinde ilk kez derece getirmenin gururunu yaşıyoruz. Derece yapan sporcularım milli takım seçmelerini de kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber