Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Nisan 2024 - 16:21 Yorum: 0

Alanya’da ‘Tek Tip Sahil Büfesi Projesi Kapsamında’ eski büfeler yıkıldı

Alanya Belediyesi tarafından sahillerde düzen ve tertibin sağlanması, eşit ve erişilebilir hizmet sunulması amacıyla başlatılan Tek Tip Sahil Büfesi Projesi kapsamında eski büfelerin yıkım çalışmaları Damlataş bölgesinde sürüyor.Alanya...

Alanya’da ‘Tek Tip Sahil Büfesi Projesi Kapsamında’ eski büfeler yıkıldı

Alanya Belediyesi tarafından sahillerde düzen ve tertibin sağlanması, eşit ve erişilebilir hizmet sunulması amacıyla başlatılan Tek Tip Sahil Büfesi Projesi kapsamında eski büfelerin yıkım çalışmaları Damlataş bölgesinde sürüyor.
Alanya Belediyesi tarafından başlatılan Demirtaş’tan Okurcalar’a kadar Alanya sahillerinde bulunan büfelerin tek tipe dönüştürülmesini sağlayacak olan “Tek Tip Sahil Büfesi” projesi kapsamında yıkım işlemleri devam ediyor. Bu doğrultuda belediye ekipleri, Damlataş bölgesinde hak sahipleri ile birlikte yıkım işlemi gerçekleştirdi. Daha önce yıkılması hususunda uyarıların yapıldığı ancak belirlenen sürede yıkımı gerçekleşmeyen eski tip sahil büfesinin yıkım işlemleri, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ise gözetiminde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin personel ve malzeme desteği ile gerçekleştirildi. Yıkılan eski tip büfe, en kısa sürede belirlenen yeni haliyle vatandaşların kullanımına sunulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber