Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Alaplı'da Nevruz Bayramı etkinliği

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu'nca düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.Okul bahçesindeki etkinlikte, öğrenciler ve...

Alaplı'da Nevruz Bayramı etkinliği

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu'nca düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesindeki etkinlikte, öğrenciler ve protokol üyeleri yaktıkları nevruz ateşinin üzerinden atladı. Daha sonra okul bahçesinde fidan dikildi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, nevruzu her yıl kutladıklarını belirterek, "Nevruzun dünya ülkelerine ve ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

Program halk oyunları ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber