Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Mayıs 2024 - 13:52 Yorum: 0

ALBET Çocuk Tiyatrosu iki oyun ile sahne alıyor

Aliağa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan ‘Kayıp Yüzük’ ve ‘Aşağı Cümbüşlü’ isimli çocuk oyunları ASEV yıl sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahne alıyor.Aliağa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları,...

ALBET Çocuk Tiyatrosu iki oyun ile sahne alıyor

Aliağa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan ‘Kayıp Yüzük’ ve ‘Aşağı Cümbüşlü’ isimli çocuk oyunları ASEV yıl sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahne alıyor.
Aliağa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları, yıl boyunca aldıkları oyunculuk eğitimlerini sahne ile taçlandırmaya hazırlanıyor. ASEV yıl sonu etkinlikleri kapsamında sahne diyecek oyunlardan ilki olan ‘Kayıp Yüzük’ 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 19.30’da Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenecek.

‘Kayıp Yüzük’ oyunu
Kraliçe çok değerli elmas yüzüğünü kaybetmesiyle çalışanlarından şüpheleniyor. Etrafındaki insanlara iftira ve suç atan kraliçe, öğütlenerek doğru davranışa yönlendiriliyor. Oyun, insanları suçlamamayı ve onlara iftira atmamayı öğütlüyor. Ayrıca oyunda insanları küçümsemenin yanlış bir davranış olduğu anlatılıyor.
4 yıldır ALBET Çocuk Tiyatrosu’nda eğitimlerine aralıksız devam eden öğrencilerin sahneleyeceği oyun ücretsiz olup 8-16 yaş grubuna hitap ediyor.
BU arada, oyunun yönetmenliğini ALBET Çocuk Tiyatrosu Eğitmeni Evrim Yaşar, yazarlığını Bülent Bingöl, dekor tasarımını ise Özgehan Alsoy yaptı.
ALBET Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek bir başka muhteşem oyun da ‘Aşağı Cümbüşlü’ Neşesi ve kahkahası bol olan Aşağı Cümbüşlü, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 19.30’da ücretsiz olarak Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde seyircisiyle buluşuyor. 8 yıldır ALBET Çocuk Tiyatrosu’nda profesyonel olma yolunda büyük adımlar atan oyuncu grubu tarafından sahnelenecek oyuna ses sanatçısı Manolya Girişken konuk olarak katılıyor. Oyunun yazar ve yönetmenliğini ALBET Çocuk Tiyatrosu Eğitmeni Evrim Yaşar yaparken dekor tasarımını Özgehan Alsoy üstlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu