Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Ağustos 2022 - 11:24 Yorum: 0

Alevlere teslim olan balya samanlar ile 2 römork yandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde saman balyalarında çıkan yangın sonucu, bin 200 saman balyası ve 2 traktör römorku yandı.

Alevlere teslim olan balya samanlar ile 2 römork yandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde saman balyalarında çıkan yangın sonucu, bin 200 saman balyası ve 2 traktör römorku yandı.

Yangın, Beyşehir ilçesi Hüseyinler Mahallesi'nde çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir evin yanındaki boş alana traktör römorklarıyla taşınarak indirilmek istenilen saman balyaları henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının kısa sürede büyüyerek traktör römorklarına da sıçraması üzerine adrese itfaiye, iş makinesi ve bir kamyon sevk edildi. Ekiplerin uzun süren müdahalesiyle çıkan yangın çevresindeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında Mustafa Şen'e ait boş alana indirilen ve traktör römorku üzerinde bulunan yaklaşık 60 bin lira değerindeki bin 200 saman balyasının yandığı, iki farklı kişiye ait traktörün römorklarının da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber