Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mart 2024 - 16:10 Yorum: 0

Ali Tombaş Ramazan’da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Cumhur İttifakı-AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini not...

Ali Tombaş Ramazan’da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Cumhur İttifakı-AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini not olan Tombaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. İftarını vatandaşlarla açan Tombaş, sahur programlarında da ilçe sakinleriyle bir araya geliyor.

Konuyla ilgili duygularını ifade eden Tombaş, “Sultanbeylimizi daha da ileriye taşımak için canla başla çalışıyoruz. İnşallah bu şehrin insanına gayretle hizmet edeceğiz. Her an sahada vatandaşlarımızla bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelerimizi titizlikle oluşturduk. Sultanbeyli’mizi her alanda daha da ileri taşıyacak olan 100 vizyon projemizi ivedilikle hayata geçireceğiz” dedi.

Tombaş, “Her kesime hitap eden projelerimiz ile ilçemizi güçlü yarınlara taşıyacağız. Sultanbeyli’mizin daha güzel yarınlara ulaşmasına birlikte tanıklık edeceğiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle sevdamız Sultanbeyli’mize gönülden hizmet edeceğiz. Ramazan-ı Şerif’in huzurlu ikliminde de hemşehrilerimizle birlikte gönül gönüleyiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” İfadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber