Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:13 Yorum: 0

Aliağalı koleksiyoner Hicri Tuncalı defnedildi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Dünya'nın çeşitli noktalarından getirdiği eserlerle koleksiyon evi açan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden...

Aliağalı koleksiyoner Hicri Tuncalı defnedildi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Dünya'nın çeşitli noktalarından getirdiği eserlerle koleksiyon evi açan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı son yolculuğuna uğurlandı.

Aliağa ilçesinde sevilen tanınmış koleksiyoner Hicri Tuncalı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. 75 yaşında iki çocuk babası olan Tuncalı için, ilçedeki Merkez Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törende Hicri Tuncalı'nın yakınları ve sevenleri cami avlusunu doldurdu. Koleksiyoner Tuncalı, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Törene, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve birçok sivil toplum örgütü, ailesi, sevenleri ve arkadaşları katıldı.

Hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı, Dünyanın dört bir yanından topladığı binlerce ürünle tanınmıştı.

Aliağalı koleksiyoner Hicri Tuncalı defnedildi

Aliağalı koleksiyoner Hicri Tuncalı defnedildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber