Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Haziran 2023 - 10:42 Yorum: 0

Okullarda yaz dönemi hazırlıkları başladı

Okulların 16 Haziran’da yaz tatili dönemine girmesinin ardından eksiklikleri bulunan eğitim yuvalarında boya, badana, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.Yaz dönemi hazırlıklarının start almasıyla birlikte, yapılan çalışm...

Okullarda yaz dönemi hazırlıkları başladı

Okulların 16 Haziran’da yaz tatili dönemine girmesinin ardından eksiklikleri bulunan eğitim yuvalarında boya, badana, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.
Yaz dönemi hazırlıklarının start almasıyla birlikte, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, çalışmaları titizlikle yürüten çalışanlardan bilgi alarak, hazırlıkları yerinde inceledi. Boya, badana işlerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak çevre düzenlemesine geçileceğini aktaran Güney, yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz başlanması gayreti içinde olacaklarını bildirerek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber