Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Şubat 2023 - 01:18 Yorum: 0

Alkollü şahıslar denetimde polislere zor anlar yaşattı

Adana'nın Kozan ilçesinde kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen "Huzur ve Güven" uygulamasında polis ekipleri kural tanımayan sürücülere geçit...

Alkollü şahıslar denetimde polislere zor anlar yaşattı

Adana'nın Kozan ilçesinde kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen "Huzur ve Güven" uygulamasında polis ekipleri kural tanımayan sürücülere geçit vermedi. Uygulamalarda ehliyetsiz bir sürücünün aracının çekilmesi sırasında olay yerine gelen iki alkollü kişi ise polislere zor anlar yaşattı.

Adana'nın Kozan ilçesinde kette bir çok noktada 180 polis ekibi ile "Adana Güven ve Huzur" uygulaması yapıldı. Polis ekipleri uygulamada kural ihlali yapan sürücülere idari işlem yaptı. Uygulama noktasında aracı çalışmayan bir sürücüye polis ekipleri aracı iterek yardımcı olurken ehliyetsiz bir sürücünün aracı çekildiği sırada uygulama noktasına gelen alkollü iki kişi önce polislerle ardından araç çekicisine güçlük çıkardı. Çekilen aracın peşinden koşan alkollü kişi ise araç sahibinin arkadaşı olduğunu ifade ederek aracın çekilmemesi için polislerle tartıştı. Polisler ve aracı çekilen vatandaş alkollü şahısları sakinleştirmek için dakikalarca uğraştı. Polisleri dakikalarca uğraştıran iki alkollü şahıs, polislere ve çevreye hakaret etmesi, trafikte zor anlar yaşatması nedeni ile ekip otosuna güçlükle bindirildi. Polisleri dakikalarca uğraştıran iki kişiye ise kabahatler kanunu 35. maddesi gereğince 1234 TL idari para cezası uygulandı.

Kentin huzur ve güveni için gerçekleştirilen uygulamada 168 araç , 661 kişi sorgusu yapılırken, 1 araç trafikte men edildi, 15 araca çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Uygulama genelinde 37 bin 662 TL idari para cezası uygulanırken ruhsatsız 1 av tüfeği ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber