Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:51 12 ayrı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinası kadın yakalandı19:49 Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı19:47 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, PFDK’ya sev...19:39 Üst düzey Hamas yetkilisi: “İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için a...19:38 Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti19:36 16 yaşındaki ehliyetsiz çocuğun kullandığı motosiklet öğrenci servisi ile ç...19:33 Berlin Özgür Üniversitesi’ndeki Gazze’ye destek protestosuna polisten müdah...19:31 Gazze’ye destek protestoları Avrupa’daki üniversitelerde yayılıyor19:30 Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi19:28 Başı kesilerek cesedi su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi19:25 Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı19:19 İsrail saldırılarında yaralanan İsrailli esir hayatını kaybetti19:17 İstismarcı sucu hakkında ara karar: Sanığın tutukluğunun devamına karar ver...19:07 Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması19:05 DBB Başkanları birimleri denetledi19:03 Şırnak’ta asayiş ve terör operasyonları: 50 gözaltı19:01 Çermikli karateciler Batman’dan 9 madalyayla döndü19:00 Mersin’de servis minibüsü park halindeki otobüse çarptı: 1 ölü, 2 yaralı18:59 Şırnak’ta terör operasyonunda 1 tutuklama18:57 Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan KDV oranlarının artırılacağı iddiası ile il...
Asayiş 28 Kasım 2020 - 21:33 Yorum: 0

Alkollü sürücü kısıtlamada kontrolden kaçtı kıskıvrak yakalandı

Bursa'da kısıtlamayla birlikte saat 20.00'de yollar kesildi. Kontrol noktasına 1,63 promil alkollü gelen genç, polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı.

Alkollü sürücü kısıtlamada kontrolden kaçtı kıskıvrak yakalandı

Bursa'da kısıtlamayla birlikte saat 20.00'de yollar kesildi. Kontrol noktasına 1,63 promil alkollü gelen genç, polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 2 kilometre ileride motosikletli ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Polislerden kurtulmak isteyen genç, "ben size ölürüm" diyerek af diledi.

Türkiye genelinde yapılan sokağa çıkma kısıtlaması, Bursa'da da polis ekiplerinin denetimleriyle başladı. Kentin bir çok bölgesindeki kontrol noktalarında vatandaşlar evlerine gitmeleri konusunda uyarılırken, şüpheli görülen kişiler üzerinde ise evrak kontrolü yapıldı. Bir gencin şüpheli tavırlarını üzerine aracı kenarı çekmesi istendi. Polis ekiplerinin ikazına uymayan 23 yaşındaki Kürşat D., hızla kontrol noktasından merkez istikametine doğru gitmeye başladı. Yapılan anons üzerine, harekete geçen ekipler, şahsı 5 kilometre ileride yakaladı.

16 ALC 898 plaka sayılı siyah aracıyla kıskıvrak yakalanan Kürşat D., polis ekiplerinden kurtulmak için ise "ben size ölürüm" diyerek af diledi. Alkol metreye üfleyen Kürşat D. 1,63 promil alkollü çıktı. Gözaltına alınan genç ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Ayrıca kontrol noktasında bir kişinin polisle yaşadığı diyalog kameralara yansıdı. Arkasından gelen ambulansa yol vermediği için polisler tarafından durdurulan sürücü ve yanındaki kişi durdurulunca polislere ve basın mensuplarına hakaretler yağdırdı. Sürücü ve polise hakaret eden şahıs, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Alkollü sürücü kısıtlamada kontrolden kaçtı kıskıvrak yakalandı

Alkollü sürücü kısıtlamada kontrolden kaçtı kıskıvrak yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber