Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Şubat 2022 - 10:13 Yorum: 0

Almanya’da yaşayan gurbetçi evinde ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Nufringer şehrinde yaşayan ve bir dönercide çalışan 3 çocuk babası Oktay Vural (39), işe gitmeyince iş yeri sahipleri...

Almanya’da yaşayan gurbetçi evinde ölü bulundu

Almanya'da yaşayan 39 yaşındaki gurbetçi evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Nufringer şehrinde yaşayan ve bir dönercide çalışan 3 çocuk babası Oktay Vural (39), işe gitmeyince iş yeri sahipleri bir süre önce ayrıldığı eşini aradı. Eve giden Oktay Vural'ın eşi Pelin Vural kapıyı açan olmayınca olayı polise haber verdi. Evin kapısını açarak içeri giren Alman polisi Oktay Vural'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Vural'ın cenazesi dün akşam uçakla memleketi Samsun'a getirildi. 17 yıldır Almanya'da yaşadığı öğrenilen Oktay Vural'ın cenazesi otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber