Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Nisan 2022 - 15:33 Yorum: 0

Altay - Başakşehir maçının biletleri satışta

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Altay-Başakşehir karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

Altay - Başakşehir maçının biletleri satışta

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Altay-Başakşehir karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında Altay, Başakşehir'i konuk edecek. 16 Nisan Cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma öncesinde biletler satışa çıktı. Açıklanan listeye göre Numaralı Tribünün bilet fiyatı 44 TL, Maraton Tribünün bilet fiyatı ise 22.5 TL oldu.

Öte yandan, Altay Passolig kartına sahip olan 18 yaş altı çocuklar ve kadın taraftarlar, maça ücretsiz girebilecek. 18 yaş altı taraftarlar ve kadın taraftarlar, maç biletlerini stadyum önündeki gişeden temin edebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber