Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 02 Şubat 2023 - 11:08 Yorum: 0

Altay’ın kritik Adanaspor sınavı

Altay, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında konuk edeceği Adanaspor'la kritik bir maça çıkacak.

Altay’ın kritik Adanaspor sınavı

Altay, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında konuk edeceği Adanaspor'la kritik bir maça çıkacak. Siyah-beyazlı ekip, 19 puanla 13. sırada yer alırken, Adanaspor ise 22 puanla 12. basamakta bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Altay, Adanaspor'u konuk edecek. Bu karşılaşma yarın saat 20.00'de başlayacak. Mücadele öncesinde Altay, 19 puanla düşme hattının iki basamak üstü olan 13. sırada yer alırken, Adanaspor ise 22 puanla Altay'ın hemen önünde bulunuyor. Zorlu müsabakayı kaybeden takım, düşme hattına biraz daha yaklaşacakken, kazanan takım ise yukarılara doğru tırmanıp birebir olan rakibini geride bırakmış olacak. Bu sebeple maça 6 puan değerinde bakılıyor. Öte yandan Altay, Adanaspor'la oynadığı son 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber