Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:04 PAÜ Hukuk Fakültesinde ‘Meclis Simülasyonu’ etkinliği düzenlendi08:04 Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi08:01 Apandisit tanısı konulan hasta için helikopter havalandı07:55 Başkan Arslan gençlerle hayır panayırında buluştu07:54 Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu07:23 Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan so...07:22 Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarı...07:12 İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı06:55 Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı06:53 MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye s...05:39 Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...
Yerel 25 Mayıs 2017 - 13:40 Yorum: 0

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağ Belediyesi'ne bağlı kadın eğitim kültür merkezlerine üye kadınlar yeteneklerini sahneye taşıdı.

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağ Belediyesi'ne bağlı kadın eğitim kültür merkezlerine üye kadınlar yeteneklerini sahneye taşıdı. Sergiledikleri performansla 40 yıllık oyunculara taş çıkaran kadınları 600 kişi seyretti.

Altındağlı kadınlar fırsat verildiğinde neler yapabildiklerini bir kez daha gösterdi. Altındağ Belediyesi'ne bağlı 12 kadın eğitim kültür merkezinden 16 kadının rol aldığı "Bardakçı Baba" isimli tiyatro oyunu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyunda oturdukları ev satılmasın diye yatır yalanını çevreye yayan üniversite öğrencilerinin ve yatıra inanıp gelen vatandaşların trajikomik diyalogları anlatıldı. Kadınların bir dönem boyunca hazırlandıkları oyun, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Hayatlarımız renklendi

"Bardakçı Baba" tiyatro oyununda görev alan Aydınlıkevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden Cevriye Duman, kültür merkezlerinin önemi üzerinde durdu. Duman, bu merkezler sayesinde artık hayata daha geniş bir pencereden baktıklarını belirtti. Kadınların daha sosyal olmasında kültür merkezlerinin büyük payı olduğunu belirten Duman, bu merkezler sayesinde yeni arkadaşlıklar kurduğunu ve hayatının daha renkli bir hale geldiğini ifade etti.

Karapürçek Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi Pınar Koyuncu da, "Kültür merkezleri bize çok şey kattı. Bunu sadece tiyatro alanında sınırlamamak lazım. Kültür gezileri, eğitim seminerleri, farklı kurslar, tüm bunlar hepimizin hayatını değiştirdi" şeklinde konuştu.

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Altındağlı kadınlar sahnenin tozunu attırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber