Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2024 - 16:44 Yorum: 0

Altınordu sokakların çehresi değişiyor

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezindeki sokaklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar, yenileme ve ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşların hizmetine sunuluyor.Altınordu ilç...

Altınordu sokakların çehresi değişiyor

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezindeki sokaklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar, yenileme ve ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Altınordu ilçesinin en eski mahallelerinden olan Düz Mahalle, tamamlanan çalışmaların ardından estetik görünüme kavuştu. Altyapı sorunları nedeniyle 5 yıl öncesine kadar su baskınlarının yaşandığı mahallede altyapı sorunu tamamen çözülürken, yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuştu. Tüm çalışmaların ardından uygulanan ışıklandırma çalışmaları ile mahallenin sokakları estetik bir görünüme kavuştu.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Kent kimliği ve geleneksel dokunun yaşatılması öncelikli sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız ile hem mahalle sakinlerimizi sağlıklı bir altyapıya kavuşturuyor, hem de konforlu ve modern, aynı zamanda Altınordu’muzun doğal güzelliği ile uyumlu estetik sokaklar ile mahallelerimiz yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Şehrimizin tarihi sokakları başta olmak üzere, dokuya, siluete uygun modern aynı zamanda kent kimliği ve estetiği öncelikli çalışmalarımızla marka şehir hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Altınordu’muzu bölgesinin yıldızı parlayan şehri yapma kararlılığı ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Düz Mahalle esnafı ve vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, örnek bir çalışma olduğunu söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber