Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 09 Şubat 2023 - 14:58 Yorum: 0

Altınova’dan 7. tır yola çıktı

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem sonrası Altınova Halkı, tüm imkânlarıyla deprem bölgesi için seferber oldu.

Altınova’dan 7. tır yola çıktı

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem sonrası Altınova Halkı, tüm imkânlarıyla deprem bölgesi için seferber oldu. İlçeden bölgeye 7. tır yola çıktı.

Altınova Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi. 7'den 77'ye ilçe halkı, depremzedeler için olağanüstü seferberlik hali yaşıyor. İlçe halkına, sanayicilere, esnafa, kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Herkesten Allah razı olsun. Devlet ve Millet bir arada tüm zorlukları aştığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Altınova olarak, deprem bölgesindeki insanların sonuna kadar yanındayız" diye konuştu.

Altınova Belediyesi, deprem bölgelerindeki vatandaşlar için ilçede başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeleri, bölgeye gönderilmeye devam ediyor. İlçeden 7. yardım tırı bölgeye gönderildi.

Yardım malzemelerine özellikle çocukların bölgedeki insanlar için yazdıkları notlar ise duygulu anlara neden oluyor. Öte yandan, Altınova Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası devam ederken, vatandaş büyük özveriyle kampanyaya destek oluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber