Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 03 Nisan 2023 - 11:08 Yorum: 0

Altınovalı muhtarlar iftarda buluştu

Yalova Altınova Belediyesi'nin geleneksel toplu iftar programları çerçevesinde ilçede görev yapan muhtarlar, aza üyeleri ve aileleri iftarda buluştu.

Altınovalı muhtarlar iftarda buluştu

Yalova Altınova Belediyesi'nin geleneksel toplu iftar programları çerçevesinde ilçede görev yapan muhtarlar, aza üyeleri ve aileleri iftarda buluştu.

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftara; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, azalar ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftarda konuşan Başkan Oral, "Muhtarlık, sorumluluğu ağır ama güzel bir görevdir. Bu tür görevler de eğer kişilerin hizmet etme ve katkı sağlama arzusu yüksekse ortaya her zaman güzel hizmetler çıkmaktadır. Söz konusu olan hizmet insanların derdine, sorununa çözüm bulma, şehrine katkı sağlama olunca insan bir başka güzel çalışıyor" dedi.

Muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Oral, "El ele vererek ilçemizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber