Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Ağustos 2022 - 14:28 Yorum: 0

Alzheimer Yaşam Merkezi eğitime devam ediyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Denizli'nin ilk ve tek Alzheimer Yaşam Merkezi, alzheimer teşhisi konulan Merkezefendili büyüklere...

Alzheimer Yaşam Merkezi eğitime devam ediyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Denizli'nin ilk ve tek Alzheimer Yaşam Merkezi, alzheimer teşhisi konulan Merkezefendili büyüklere eğitim verilmeye devam ediyor.

Alzheimer hastası vatandaşların ve ailelerinin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla hizmete açılan Alzheimer Yaşam Merkezi, Merkezefendili rahatsızlığı olan büyüklere uzman eğitmenler tarafından destek veriliyor. Alzheimer ve demans tanılı ilk ve orta evredeki hastalara psikomotor beceriler, zihinsel aktiviteler ve bedensel egzersiz çalışmaları yaptırılıyor. Bu çerçevede hasta ve hasta yakınlarına da psikolojik destek sağlanıyor. Alzheimer teşhisi konulan vatandaşların yararlanacağı merkeze başvurular resmi belediyenin site adresinden yapabiliyor.

"Gereken özveriyi gösteriyoruz"

Alzheimer Yaşam Merkezi'ne gelen büyüklerin hayatını kolaylaştırmak adına memnuniyetini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Alzheimer teşhisi konulan değerli büyüklerimize zihin ve bedensel egzersizler uzman eğitmenlerimiz tarafından yaptırılıyor. Rahatsızlığın başlangıç ve erken orta dönemleri var. Bu eğitimler sayesinde alzheimer rahatsızlığı olan büyüklerimize günlük yaşam aktivitelerini sürdürebilmesi için gereken özveriyi gösteriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak büyüklerimizin sosyal yaşamlarını da renklendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber