Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Haziran 2022 - 16:39 Yorum: 0

Amasya Belediye Başkanı Sarı: “12 Haziran festivaline hazırız”

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 12-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarının...

Amasya Belediye Başkanı Sarı: “12 Haziran festivaline hazırız”

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 12-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı. Karakucak güreşleri yeniden festival etkinleri arasındaki yerini aldı.

"Tüm şehri 12 Haziran'daki yürüyüşe davet ediyorum"

Türkiye Cumhuriyeti'nin doğum belgesi Amasya Tamimi'ni dünyaya ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 12 Haziran 1919'da şehre gelişinin temsili canlandırılması ile "Atatürk ve bayrağa saygı yürüyüşü'nün ardından resmi açılış töreniyle başlayacak festivalde 10 gün boyunca etkinliklerin yer aldığını belirten Başkan Sarı, "Çeşitli programlarımız, tiyatrolarımız, konserlerimiz var. Tüm şehri 12 Haziran'daki yürüyüşe davet ediyorum" dedi.

Zara konseri 22 Haziran'da

18 Haziran'da yapılacak geleneksel karakucak güreşlerine yurdun dört yanından başpehlivanların katılacağını anlatan Başkan Sarı, 22 Haziran'da gerçekleşecek Zara konserine destek olan işadamı Şehmuz Şerbetçi'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber