"1001 Vakıf Hayır Şartı" doğrultusunda Gaziantep'te 750 çocuğa meyve ikramı

Vakıfların hayır şartlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, okul öncesi yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim veren 6 farklı 4-6 yaş Kur'an kursunda öğrenim gören toplam 750 öğrenciye kiraz ve üzüm d

Vakıfların hayır şartlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, okul öncesi yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim veren 6 farklı 4-6 yaş Kur'an kursunda öğrenim gören toplam 750 öğrenciye kiraz ve üzüm dağıtıldı.

Gerçekleştirilen ikramla çocukların mutluluğuna ortak olunurken, vakıf medeniyetinin yüzyıllardır yaşattığı paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma anlayışının da sürdürülmesine katkı sağlandı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğin, geçmişten günümüze ulaşan vakıf hayır şartlarının yaşatılması açısından önem taşıdığı belirtildi. (İLKHA)