Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Gelibolu Adliyesine bağlandı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Eceabat ilçesinin Gelibolu Adliyesi yargı çevresine bağlandığını bildirdi. Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vatandaşların adalete daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak amacıyla yargı hizmetlerini güçlen

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Eceabat ilçesinin Gelibolu Adliyesi yargı çevresine bağlandığını bildirdi.

Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vatandaşların adalete daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak amacıyla yargı hizmetlerini güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda Eceabat ilçesinin Çanakkale Adliyesi yargı çevresinden çıkarılarak Gelibolu Adliyesi yargı çevresine bağlandığını aktaran Bakan Gürlek, "Alınan bu kararın vatandaşlarımız ve yargı teşkilatımız için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)