Çermik Kaymakamı Karataş, ilk iftar sofrasında şehit aileleri ile buluştu

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Kaymakamı Adem Karataş ve Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Ramazanın ilk iftarını şehit aileleriyle paylaştı.İftar yemeğine çok Kaymakam Karataş ve Başkan Karamehmetoğlu, kamu kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaz
Diyarbakır’ın Çermik İlçe Kaymakamı Adem Karataş ve Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Ramazanın ilk iftarını şehit aileleriyle paylaştı.
İftar yemeğine çok Kaymakam Karataş ve Başkan Karamehmetoğlu, kamu kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler ile davetliler katıldı. İftar programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çermik Kaymakamı Adem Karataş, ’’Mübarek Ramazan ayının ilk iftarını, aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri ve kahraman gazilerimizle birlikte yapmanın derin huzurunu yaşadık. Bu mübarek ay, paylaşmanın, dayanışmanın ve gönüllerimizi birbirine daha da yaklaştırmanın ayıdır. Bizlere bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların emanetlerine sahip çıkmanın hem insani hem de vicdani bir sorumluluk olduğunun bilinci içerisindeyiz. Kahraman gazilerimize ise şükranlarımızı bir kez daha ifade ediyorum. Devletimizin şefkati ve milletimizin duası her daim şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Bizler de ilçemizde bu gönül bağını güçlendirmeye, kapımızı ve gönlümüzü her zaman açık tutmaya devam edeceğiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Hayırlı Ramazanlar diliyorum’’ dedi.